X

Behöver din kompressor service?

Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.

  Sök Kundportal
  I I
  X
  Sök Logga in Boka service

  Serviceavtal

  Kontakta oss

  Tryckluftsprestanda med våra serviceavtal.


  Säkerställ långvarig tryckluftseffektivitet genom våra skräddarsydda serviceavtal. Tryckluftservice erbjuder enastående avtalslösningar för att optimera din utrustnings prestanda och minimera driftstopp.

  Löpande serviceavtal.

  Avtalsform 1: Kontinuerlig omsorg för optimal drift

  Försäkra dig om konstant tryckluftseffekt genom vårt löpande serviceavtal. Med regelbundna inspektioner och underhållsåtgärder håller vi din utrustning i toppskick och reducerar risken för avbrott.

  Avtal med fasta kostnader.

  Avtalsform 2: Budgetera med trygghet och förutsägbarhet

  Upptäck fördelarna med vårt avtal med fasta kostnader. Med denna lösning kan du enkelt budgetera för underhållskostnader, vilket ger dig ökad förutsägbarhet och stabilitet i din tryckluftsproduktion.

  MER INOM
  SERVICE.  Utforska fler områden inom service.

  Serviceprotokoll

  Spårbar service med tillgång till digitala serviceprotokoll, dokument och manualer genom personlig inloggning.

  Driftsäkerhet

  Säkerställ driften med regelbunden service. Vi planerar ditt underhållsschema för att minimera driftstopp.


  FRÅGOR
  OCH SVAR.  Här är några vanliga frågor och svar om produkter och tjänster som vi erbjuder.

  Produkter
  Försäljning

  >

  Vilka typer av produkter erbjuder ni inom försäljning av tryckluftsutrustning?

  Vi erbjuder ett brett utbud av produkter inom tryckluftsutrustning, inklusive kompressorer, torkar, filtreringssystem, rörledningar och mycket mer. Vi strävar efter att tillhandahålla allt som behövs för att bygga och underhålla en effektiv tryckluftsanläggning.

  >

  Kan ni hjälpa mig att välja rätt produkter för min specifika verksamhet?

  Absolut! Vårt erfarna team av tryckluftsexperter finns tillgängliga för att vägleda dig genom vårt sortiment och hjälpa dig att välja rätt produkter som passar dina behov. Vi tar hänsyn till faktorer som din verksamhets storlek, krav på prestanda och energieffektivitet för att rekommendera de bästa lösningarna för dig.

  >

  Vilka fördelar finns det med att köpa tryckluftsutrustning från er?

  När du köper tryckluftsutrustning från oss får du fördel av vår omfattande produktkunskap och erfarenhet inom branschen. Vi samarbetar med välrenommerade tillverkare som är kända för sin tekniska expertis och pålitliga produkter. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda lösningar och en personlig service för att säkerställa att du får utrustning som uppfyller dina specifika behov och ökar din produktivitet.
  2. Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar installationen efter dina specifika behov och krav. Vi tar hänsyn till faktorer som utrymme, kapacitet och funktion för att skapa en optimal tryckluftsinstallation för din verksamhet.

  3. Långsiktig support: Vi strävar efter att skapa långsiktiga partnerskap med våra kunder. Utöver själva installationen erbjuder vi kontinuerlig support och underhåll för att säkerställa att ditt tryckluftssystem fungerar smidigt och effektivt över tiden.

  Prata tryckluft med oss

  Fyll i det du tror vi behöver veta. Resten kan vi ta när vi pratas vid.